Kokemuksia

Fanny käy tallillamme säännöllisesti. Hänellä on hyvä tuntuma havaitsemaan hevosen ongelmakohdat liittyen liikeratoihin ja toispuoleisuuteen sekä toimiva työkalupakki niiden helpottamiseen. Hevoset hyötyvät hoidoista, suorittavat paremmin ja edistyvät valmennuksessa. Tärkeää on, että saan aina hyvät, selkeät ohjeet siitä miten kotona pystytään helposti jatkamaan hoitoa.

– Ravitalli Tiina Koskinen

Fotot: Pekka Salonen

Tmi Fanny Niemi-Junkola on käynyt lihashuoltamassa Rautian tallin hevosia usean vuoden ajan. Erityisesti kisahevoset hyötyvät hoidoista ja myös harrastehevoset ovat saaneet apua tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin. Fannylla on kyky löytää vaiva ja hän pystyy hyödyntämään useita hoitotekniikoita kuten klassinen hevoshieronta, kraniosakraali- ja faskiahoito. Suosittelen lämpimästi.

– Suvi Auvinen, Rautian talli

Foto: Hanna-Mari Lahtinen

Hevosellamme melko tuore hoitosuhde, mutta alusta asti huomasimme, että vaste hoitoon on erinomainen. Fanny käyttää erilaisia tekniikoita ja niiden yhdistelmiä hevosta kuunnellen ja opastaa omistajaa myös treenien ja jatkohoidon suhteen. Assella kisataan koulua ja kenttäratsastusta. Sillä on kolme vuotta sitten todettu ’kissing spine’, joka ei vaivaa hevosta kun pidetään huolta säännöllisestä lihashuollosta kranion, hieronnan, faskiahoitojen ja tarvittaessa laseroinnin avulla. Voimme tiimimme puolesta suositella Fannyn ammattitaitoista käsittelyä!

-Jemina ja Mari Ahtola

Foto: Ansku Ankelo

Hyvän ruokinnan ja ratsastuksen lisäksi hevosen lihashuolto tukee treeniä ja on ennaltaehkäisevää. Olen käyttänyt Fannyn lihashuoltoa hevosilleni vuodesta 2015 lähtien. Pitkän hoitosuhteen hyviä puolia on muun muassa se, että omistajan havaintojen lisäksi hoitaja tuntee muutokset hevosessa ja pystyy valitsemaan oikean hoitomenetelmän ennenkuin ongelma pahenee. En voi kuin lämpimästi suositella Fannyn hoitoja ja kiittää sujuvasta yhteistyöstä!

– Anu-Susanna Kallio

Foto: Jemina Photography